Η Εύη Δημητριάδου είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια ενδυμάτων και αξεσουάρ και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Κιλκίς. Η μεγάλη αγάπη της για το ένδυμα και τη μόδα δημιουργήθηκε από την ηλικία των επτά, όταν μαθήτευε και βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής ρούχων που λειτουργούσε για πολλά χρόνια στον τόπο της.
Αποφοίτησε ως αριστούχος από τη Pansik Squola Di Moda και κατόπιν σπούδασε styling στο ΙΕΚ Alpha δίπλα στον καταξιωμένο σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά. Επίσης, κατέχει πτυχίο γερμανικής γλώσσας από το Goethe-Institut in München. Από το 1990 έως σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων, τσαντών και αξεσουάρ για όλες τις κοινωνικές περιστάσεις και τα προσωπικά στυλ.
Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και εκπρόσωπος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Παράλληλα είναι αντιπρόεδρος παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του ίδιου δήμου.
Έχει παρακολουθήσει αρκετές εκθέσεις μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο Μιλάνο και το Παρίσι και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως τον Λάκη Γαβαλά και Ιωάννη Ρουμελιώτη. Τα τελευταία τρία χρόνια υλοποιεί τη δική της έκθεση σε περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Τα δημιουργήματά της έχουν αγαπηθεί και σταλεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας⸱ Αθήνα, Καλαμάτα, Κρήτη, Πάρο, Σύρο αλλά και σε διάφορα μέρη του εξωτερικού⸱ Παναμά, Χιούστον, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη, Στουτγάρδη.
Η αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όλα τα δημιουργήματά της είναι τα ταξίδια -τα οποία πραγματοποιεί ανά σεζόν- και τα καθηλωτικά συναισθήματα που απορρέουν από κάθε τοπίο, από κάθε ανθρώπινη φιγούρα που θα συναντήσει στο διάβα της.

EVAMARKOR