Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της www.evamarkor.com Τα στοιχεία της εταιρείας είναι επωνυμία ΕΥΔΟΞΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΑΦΜ 037622054 με έδρα Νέο Γυναικόκαστρο – ΚΙΛΚΙΣ, 61100 ΚΙΛΚΙΣ.
Κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου www.evamarkor.com της εταιρείας ΕΥΔΟΞΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΑΦΜ 037622054 με έδρα Νέο Γυναικόκαστρο – ΚΙΛΚΙΣ, 61100 ΚΙΛΚΙΣ διέπεται από τους παρόντες όρους συναλλαγών και τους όρους χρήσης που αναρτώνται ομοίως στον ιστότοπο www.evamarkor.com. Με την εκ μέρους σας είσοδο στον ιστότοπο www.evamarkor.com και την χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος λογίζεται αμάχητα ότι συναινείτε και αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους οφείλετε να απόσχετε από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Επίσης σημειώνεται ότι χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρεχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.evamarkor.com υπόκεινται στους παρόντες γενικούς όρους, εκτός αν αναφέρονται ρητώς αποκλίσεις από τους παρόντες όρους.

Πληροφορίες προϊόντων

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για την www.evamarkor.com .Επιπλέον, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, η www.evamarkor.com απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.
Το είδος προς πώληση
Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε, ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στον ιστότοπο www.evamarkor.com και επιλέγοντας στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (24 % ΦΠΑ), εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεγέντων προϊόντων. Το www.evamarkor.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος τροποποίησης των τιμών των προϊόντων του ιστότοπου του σε οποιαδήποτε στιγμή. Δεσμεύεται ωστόσο να εφαρμόζει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για κάθε αγορά άνω των 100€. Το ίδιο και η πρώτη αλλαγή που πιθανό να πραγματοποιήσετέ. Σε περίπτωση αγοράς ποσού κάτω των 100€, τα μεταφορικά έξοδα είναι στα 4€. Επίσης, τα έξοδα της αντικαταβολής συμπεριλαμβανομένων το ΦΠΑ ανέρχεται στα 4€ .

Διαθεσιμότητα

Σημειώστε ότι εκτελούμε την παραγγελία σας ανάλογα με τα διαθέσιμα αποθέματά μας κι ότι οι αναφερόμενες διαθεσιμότητες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν ή για την τυχόν πλήρη έλλειψη του συγκεκριμένου προϊόντος.

Πληρωμές

www.evamarkor.com θέτει στη διάθεσή σας τους εξής τρόπους πληρωμής:
• Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
• Με αντικαταβολή (ότι ποσό ευρώ). Ισχύει μόνο εντός Ελλάδας.(Για Κύπρο, οι τρόποι πληρωμής είναι μόνο μέσω κάρτας ή PayPal)
• Mέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: Όνομα δικαιούχου “ΕΥΔΟΞΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ”
• ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΙΒΑΝ: GR1301716210006621138566087
• ΕΘΝΙΚΗ – IBAN: GR1201108390000083900391109
• Μέσω PayPal

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@vamarkor.com Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@evamarkor.com την απόδειξη της κατάθεσης.
Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας “Secure SocketLayer” που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο και όλα αυτά μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας NBG – Εθνική Τράπεζα.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το www.evamarkor.com δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του και για το λόγο αυτό λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι χρήστες παρέχετε με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της NBG – Εθνική Τράπεζα.

Ακύρωση παραγγελίας

Το www.evamarkor.com διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@evamarkor.com. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται, εφόσον το e-mail ληφθούν από εμάς σε εργάσιμες ημέρες το αργότερο μέχρι τις 14:00 και το αργότερο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Επιστροφή προϊόντων

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ KAI ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προϊόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Επίσης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια, ώστε να σιγουρευτεί πως το προϊόν ανταποκρίνεται στην παραγγελία του. (σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του).
Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο info@evamarkor.com ή με τηλέφωνο στα +30 2341 103678 & +30 6942406091 , γνωστοποιώντας μας εάν επιθυμεί αλλαγή σε νούμερο ή/και χρώμα, ή αν θα αντικαταστήσει το προϊόν με κάποιο νέο από την ιστοσελίδα μας. Τα στοιχεία που πρέπει να αναφέρει πέρα από ονοματεπώνυμο, είναι ο αριθμός της παραγγελίας, και ο κωδικός του προϊόντος που θέλει να αλλάξει.
Η διαδικασία της αλλαγής των προϊόντων γίνεται αυστηρά εντός 14 ημερών από την ημέρα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ τους από το www.evamarkor.com
Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.
Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδος. Σε δεύτερη ή τρίτη αλλαγή, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη (€4 επιστροφή + €4 νέα αποστολή = €8, εφόσον επιλέξετε την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία, Courier)
Η αποστολή των προϊόντων για την πρώτη αλλαγή πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την  COURIER χρεώνοντας την www.evamarkor.com. Σε παραγγελίες εκτός Ελλάδος, για την επιστροφή των προϊόντων, όλα τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, επιλέγοντάς αυτός την μεταφορική εταιρία που επιθυμεί.
Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής των προϊόντων είναι: ΕΥΔΟΞΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, Νέο Γυναικόκαστρο – ΚΙΛΚΙΣ, 61100 ΚΙΛΚΙΣ.

Σημαντικές πληροφορίες για την αλλαγή των προϊόντων:

Τα προϊόντα πρέπει να μην είναι φορεμένα ή/και φθαρμένα, να μην έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά.
Δεν πρέπει να έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα, όπως και να μην λείπει και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία (παπούτσια, τσάντες, πουκάμισα), η οποία αποτελεί μέρος του προϊόντος.
Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, το γνήσιο κουτί του σχεδιαστή θα πρέπει να συνοδεύει τα παπούτσια και όχι κάποιο άλλο. Tο κουτί δεν αποτελεί την συσκευασία αποστολής των παπουτσιών. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω του.
Τα εσώρουχα και τα μαγιό δοκιμάζονται πάνω από το εσώρουχο για λόγους υγιεινής για αυτό και δεν πρέπει να αφαιρούνται οι διάφανες προστατευτικές ταινίες.
Εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγορία OUTLET, για να το αλλάξετε θα πρέπει να επιλέξετε και πάλι προϊόν από την κατηγορία OUTLET
Προϊόντα με έκπτωση από 70% και πάνω ΔΕΝ μπορούν να αλλαχτούν, ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.
Προϊόντα όπως γυαλιά, ή κοσμήματα δεν μπορούν να αλλαχτούν
Όταν ο πελάτης έχει επιλέξει το νέο προϊόν που θέλει να του αποστείλουμε, μας ενημερώνει για αυτό και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και το προϊόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική του αγορά, δεσμεύουμε το νέο προϊόν αναμένοντας την επιστροφή του. Όταν ολοκληρωθεί η επιστροφή του προϊόντος και εφόσον το επιστρεφόμενο προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση, συνοδευόμενο με την απόδειξη αγοράς, αποστέλλουμε το νέο προϊόν στην διεύθυνση που μας έχει δοθεί κατά την παραγγελία του, με δικά μας και πάλι έξοδα, εντός 5 εργάσιμων ημερών.
Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του νέου προϊόντος, η πληρωμή αυτή γίνεται με δύο τρόπους: με αντικαταβολή κατά την παράδοση, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό IBAN: GR1201108390000083900391109, ΕΘΝΙΚΗ, όνομα δικαιούχου ” ΕΥΔΟΞΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ”. Στην δεύτερη περίπτωση, για να γίνει η αποστολή, θα πρέπει ο πελάτης να στείλει με email (info@evamarkor.com) την απόδειξη πληρωμής.
Σε περίπτωση δεύτερης ή και τρίτης αλλαγής, η αποστολή και η παράδοση των νέων προϊόντων επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη, επιλέγοντας όποια courier επιθυμεί. Προτείνουμε να επιλεγεί η συνεργαζόμενη με μας εταιρία, Courier, ώστε το κόστος για τον πελάτη να είναι €4 επιστροφή + €4 νέα αποστολή = €8
Προτείνουμε για πιο άμεση εξυπηρέτηση, η επικοινωνία σχετικά με αλλαγή προϊόντος ή με την κατάσταση μίας παραγγελίας που θα κάνει ο πελάτης, να γίνεται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου ή e-mail και όχι μέσω social media (facebook ή instagram). Στα socialmedia είμαστε διαθέσιμοι για ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα, την τιμή τους και την διαθεσιμότητά τους. Για την αλλαγή προϊόντων, για την πορεία ή εκτέλεση μιας παραγγελίας, το τμήμα εξυπηρέτησης στο τηλεφωνικό κέντρο είναι το αρμόδιο προς άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σημαντικές πληροφορίες/περιπτώσεις για την επιστροφή χρημάτων
Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την παραγγελία του, έχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβασης που έχει συνάψει, μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημέρων από την ημέρα αποστολής των προϊόντων, συμπληρώνοντας σωστά το Έντυπο Υπαναχώρησης που συνοδεύει τα προϊόντα και στέλνοντας το απευθείας στο email(info@evamarkor.com). Διαφορετικά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα +30 2341 103678 & +30 6942406091 ενημερώνοντάς μας για την επιθυμία του
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε (μετρητά, κατάθεση, paypal ή πιστωτική κάρτα)
Σε παραγγελίες κάτω των €70 (αξία προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά) ΔΕΝ γίνονται επιστροφές χρημάτων.
Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να κάνει αλλαγή (στην αξία του προϊόντος, το ποσό χωρίς τα μεταφορικά ) ή να του σταλεί εκπτωτικό κουπόνι για μελλοντική παραγγελία.
Σε παραγγελίες άνω των €100 (αξία προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά) ισχύουν τα εξής :
Ολική επιστροφή προϊόντων. Εάν επιστρέφονται όλα τα προϊόντα πίσω, ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. Δηλαδή €4+ €4 = €8.
Μερική επιστροφή προϊόντων. Εάν επιστρέφονται μερικά προϊόντα από την αρχική παραγγελία, ο πελάτης χρεώνεται μόνο τα έξοδα επιστροφής τους. Δηλαδή €4.

2ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η www.evamarkor.com οφείλει να συσκευάζει όλα τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει προϊόν το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στη συσκευασία του και έχει επηρεάσει με φθορές και το προϊόν, τότε αυτό θεωρείται ελαττωματικό και πρέπει να αντικατασταθεί.
Ελαττωματικό επίσης θεωρείται ένα προϊόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανή κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα από την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Ο πελάτης επίσης είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στο εσωτερικό ταμπελάκι των ρούχων. Εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες πλυσίματος, η www.evamarkor.com δεν φέρει καμία ευθύνη.
Εφόσον διαπιστωθεί κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με e-mail(info@evamarkor.com) ή με τηλέφωνο στα +30 2341 103678 & +30 6942406091, και η www.evamarkor.com έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με ένα νέο ίδιο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο ή με κάποιο άλλο που θα επιλέξει ο πελάτης.
Σημειώστε βέβαια πως η www.evamarkor.com, σε περίπτωση διαφωνίας περί του ελαττώματος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό ή όχι. Αυτό βέβαια απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα έως 10 εργάσιμες. Παρόλα αυτά η www.evamarkor.com θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τον πελάτη για την εξέλιξη της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό.
Η διαδικασία αποστολής και χρέωσης, είναι η ίδια με αυτή που περιγράφεται παραπάνω σχετικά με την αλλαγή προϊόντων.

Ανωτέρα βία

Η www.evamarkor.com δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της www.evamarkor.com ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.