Γιατί πρέπει να εγγραφώ για να πραγματοποιώ αγορές?

Η εγγραφή σας σε εμάς, βοηθάει να επιταχυνθεί η διαδικασία της παραγγελίας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις παραγγελίες και τις επιστροφές σας σε απευθείας σύνδεση.

Με την εγγραφή μου, αυτομάτως θα λαμβάνω διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφίας από εσάς?

Όχι, εκτός και αν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Αν επιλέξετε να εγγραφείτε, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Αν εγγραφώ, θα διαθέσετε τα προσωπικά μου δεδομένα σε άλλες εταιρείες;

Όχι δε θα διαθέσουμε τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες.

Μπορώ να προσθέσω ένα αντικείμενο στην παραγγελία μου, αφού την έχω ολοκληρώσει?

Δυστυχώς δεν μπορείτε. Θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή παραγγελία για οτιδήποτε επιπλέον θέλετε να αγοράσετε.

Γιατί απορρίφθηκε η κάρτα μου?

Η τράπεζα σας, μπορεί να σας ενημερώσει για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτή η κάρτα σας.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με κάποια παραγγελία μου ?

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο +30 2341 103678 ή στο +30 6942406091, σέ εργάσιμες μέρες, ή στείλτε μας e-mail στο info@evamarkor.com

Η αγορά μου δεν ολοκληρώθηκε αλλά νομίζω ότι με έχετε χρεώσει με το ποσό.

Όταν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να πληρώσετε για την παραγγελία, η τράπεζα σας αυτομάτως αφαιρεί το χρηματικό ποσό, από τον διαθέσιμο λογαριασμό σας, ωστόσο όμως η χρέωση δεν ολοκληρώνεται μέχρι να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Αν δεν σας αποστείλουμε την παραγγελία σας, δε σας χρεώνουμε και τα χρήματα σας αυτομάτως επιστρέφονται στο λογαριασμό σας από την τράπεζα. Η διαδικασία αυτή, χρειάζεται περίπου τρεις εργάσιμες μέρες, ωστόσο όμως το ακριβές χρονικό πλαίσιο εξαρτάται από τον πάροχο της κάρτας σας και την τράπεζα σας. Αν το χρονικό πλαίσιο ξεπεραστεί ή είστε πελάτης της PayPal και το χρηματικό ποσό δε σας έχει επιστραφεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τήλ.+30 2341 103678 ή στο +30 6942406091.

Ποιες εταιρείες χρησιμοποιείτε για τις παραδόσεις?

Χρησιμοποιούμε τη ACS Courier, Courier Center, Ταχυδέμα.

Έχω μετανιώσει για την αγορά που έχω κάνει , πως μπορώ να κάνω αλλαγή ?

Βασική μας προτεραιότητα είναι ο πελάτης να είναι ικανοποιημένος από την αγορά του, όμως εφόσον επιθυμεί να αλλάξει ένα προϊόν, μπορεί να το κάνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, και ενημερώνοντας την www.evamarkor.com άμεσα είτε με e-mail (info@evamarkor.com) είτε τηλεφωνώντας μας στο +30 2341 103678 ή στο +30 6942406091. Παρακαλούμε διαβάστε σχετικά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στην αντίστοιχη σελίδα : “Πολιτική Επιστροφών“.

Το προϊόν που έχω αγοράσει είναι ελαττωματικό.

Ενημερώστε μας άμεσα με e-mail (info@evamarkor.com) ή μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε +30 2341 103678 ή στο +30 6942406091. Παρακαλούμε διαβάστε σχετικά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πολιτική αλλαγών και ελαττωματικών προϊόντων στην αντίστοιχη σελίδα “ Πολιτική Επιστροφών“.