Εισαγωγή:
Στην εταιρεία μας, η ποιότητα των προϊόντων είναι πάντα προτεραιότητά μας. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας, και για αυτόν τον λόγο, παρέχουμε μια εξαιρετική εγγύηση που καλύπτει τους πελάτες μας για μία ολόκληρη χρονιά από την ημερομηνία αγοράς.

Η Εγγύηση μας:
Η εγγύηση μας αντικατοπτρίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχουμε στα προϊόντα μας. Κάθε προϊόν που πωλείται από την εταιρεία μας καλύπτεται από την εγγύηση μας για περίοδο ενός έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία μας θα επισκευάσει ή αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν που αποδεικνύεται ότι έχει ελαττωματικό υλικό ή κατασκευή.

Προϋποθέσεις Εγγύησης:
Για να επωφεληθείτε από την εγγύηση μας, απαιτείται η φύλαξη της απόδειξης αγοράς. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προκύπτουν από κακή χρήση, ατυχήματα ή αναίτιες επισκευές από τρίτους. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει αιτήσεις εγγύησης που δεν πληρούν τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις.

Η Εμπιστοσύνη μας σε Εσάς:
Με αυτήν την εγγύηση, θέλουμε να δηλώσουμε όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και την εμπιστοσύνη μας στους πελάτες μας. Καθησυχάζουμε τους πελάτες μας πως μπορούν να αγοράσουν από εμάς με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι η εταιρεία μας είναι δεσμευμένη στην παροχή αξιόπιστων και ανώδυνων αγορών.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε την εταιρεία μας. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και μια εμπειρία αγορών που μπορείτε να εμπιστευτείτε.